Ny hemsida

Då var det dax att hänga med i flödet och uppdatera hemsidan! Jag hoppas att ni gillar designen och dom fina färgerna och bilderna! Visst är det snyggt och fräscht? Jag är så glad och tacksam för att få denna fina hemsida. Ett stort tack till Jimmy Oh som har byggt denna sida!

Reflektion
En av dom specifika fina fördelarna med Viryayogan är att man har ett filosofiskt tema på yogaklasserna. Denna kursomgång har jag valt att ha den åttafaldiga vägen till lugn i sinnet som tema. Vi gör en djupdykning inom filosofin och utgår från Yogasutra,Yogans bibel :-). Den åttafaldiga vägen fungerar som en ”checklista” i den andliga utvecklingen. 8 steg för att hitta balansen. Att hitta balans i den vardagliga livet är inte alltid det lättaste, det kan jag själv skriva under på. Livet har sina dalgångar. Ibland är allt toppen och ibland är allt skit rent ut sagt men hur fungerar livet där i mellan? Kan vi få en drägligare vardag genom att hitta dom små små guldkornen som faktiskt lurar kring hörnet bara du uppmärksammar dom. Det är livets utmaning!

Kia på kurs själv
Förutom att filosofera om dagarna :-) så har jag nu anmält mig till en påbyggnadskurs inom yoga. Den går av stapel den 19 mars. Kursen heter Virya Grace och jag ska gå den i Stockholm. Jag kommer att lära mig fysiologiska förändringar som kroppen går igenom när vi blir äldre, vad som händer med kroppen när man har övervikt och hur man kan öka sin rörlighet på ålderns höst. Vi blir ju alla äldre förr eller senare och då är det bra om man kan hitta alternativa vägar för att öka rörligheten i kroppen, öka styrkan och även blicka inåt så att själen kan få ro, vad man än befinner sig på vägen. Alltid roligt att få lära sig något nytt och lärorikt. Spännande!

Namasté
Kia

4 158 kommentarer

    Fatal error: Allowed memory size of 100663296 bytes exhausted (tried to allocate 8292353 bytes) in /storage/content/79/190679/kiasbodyinbalance.com/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 2177