Kia Dock

Kia är diplomerad Sesasonal Hatha yogalärare, licensierad Viryayogalärare och E RYT 500 YACEP enligt The Yoga Alliance kriterier. Hon har gått påbyggnadsutbildningar inom yoga med över 500 timmar och har över 2000 lärarledda lektioner. Förutom Hatha och Virya yoga har Kia fördjupat sig i Yin yoga med Magdalena Mcweld och Fascia, Anatomy and Modern yoga med Julie Martin. År 2016 började hon undervisa yoga tillsammans med Tina Hedrén för elever som utbildar sig till yogalärare inom Hatha yoga – Seasonal yoga. Utbildningsorter har varit i Norrköping och Västerås och planeras även till Uppsala Hösten 2018.

Kia har en bakgrund inom gruppträning där hon har instruerat i dans, aerobics, spinning, power yoga, pilates och styrketräning. Mellan 1993-1997 var hon verksam som aerobicsledare för barn och ungdomar och tävlade samtidigt individuellt inom aerobics. Efter utbildning till hälsopedagog på Värmdö folkhögskola blev Kia diplomerad massör och hälsoprofilcoach.

2001 började Kia lära ut Body Balance i Stockholm och fortsatte sedan parallellt med Poweryoga och Pilates, där intresset för yoga växte fram mer och mer. Har sedan instruerat i yoga på ett flertal anläggningar inom World Class regi fram till 2009. Sedan flytten till Norrköping har Kia fortsatt att lära ut yoga på olika center i staden tills hon tog beslutet att öppna en egen yogastudio.

”En värld som är oändlig och otroligt spännande!”

 

Johan Melin

Johan är diplomerad Seasonal Yoga lärare – RYT 200.

Johan har sedan många år tillbaks i tiden praktiserat yoga och har gått kurser för Skandinavisk Yoga och Meditationsskola och Satyananda Yoga. 2013/2014 utbildade han sig till yogalärare inom Friskis & Svettis och har lett Yoga och Yoga Energy klasser sedan dess. Johan har en 50 timmars påbyggnadsutbildning inom Global Yoga, Global Yoga Life, med Simon Krohn som huvudlärare. Efter diplomering inom Seasonalyoga 2017 har Johan startat ett eget företag: Yoga-Johan och undervisar idag yoga på Kias Body In Balance. Johan är en varm och omtänksam lärare som har ett genuint intresse för den traditionella kinesiska medicinen, TCM och djupdyker gärna ned i meridianernas och akupressurpunkternas värld.

 

Pamela Pilbrand

Pamela är diplomerad Seasonal Yoga lärare – RYT 200. 

2015 gick Pamela sin första modul i Yinyoga med Ulrika Norberg för att fördjupa sig inom Yinyoga. Pamelas intresse för läran inom TCM, Tradionell Kinesisk medicin med läran om kroppens energiarbete och mycket annat förde henne in på intresset för Seasonal Yoga, som hon nu är utbildad inom (Diplomerad 2017). För Pamela är yogan ett sätt att landa och ta hand om sig själv. En stund på mattan hjälper för att fylla på ny energi samtidigt som sinnet blir lugnt och balanserat. Det blir kraft över till hela vardagen. Pamela vill inspirera till att öppna upp yogan för alla, unga som gamla.

”Yogan är ett fantastiskt verktyg för välbefinnande och hälsa!”