Yogaresa till Kroatien i Maj

Vill du följa med på en yogaresa där du lär dig mer om dom olika årstiderna och hur de påverkar oss? Du får en fin inblick i Seasonal Yoga och får ta del av yogans visdom samtidigt som du njuter av hav och sol. Du yogar på morgonen innan frukost och har din andra yogaklass på eftermiddagen innan middagen. Det ingår föreläsningar där du kan fördjupa dig i de olika positionerna och vilken nytta de gör. Ett litet dagligt filosofiskt tema kan stimulera tankar & avspänning när sol & strand kallar på dig.

 

Utresa: Fredag 25 maj kl 13.10 från Skavsta flygplats och Ankomst: Skavsta flygplats fredag 1 juni kl 18.35.

Ön vi åker till heter Losinj. En väldigt vacker ö med pinjeträd överallt, vit lång klippstrand som du ser på bilden ovan där du kan sola och bada var du vill längs med kusten. Losinj inbjuder till långa promenader, du kan hyra cykel och cykla runt på ön, bada, åka på utflykt till närliggande orter. Mali Losinj som bara är någon km bort eller Veli Losinj som ligger 10 min färd iväg med buss. Du tar dig smidigt överallt med buss alternativt cykel.
Hotellet har en underbar SPA-avdelning med sköna behandlingar, olika bastubad, inomhuspooler med massageeffekt etc. Behandlingarna är prisvärda och kan varmt rekommenderas.
Hotellets mat är god och det serveras mycket grönsaker och vegetariskt som passar de flesta. I priset ingår halvpension det vill säga frukost och middag. Lunch äter man på närliggande restauranger som ligger längs med stranden, det finns tre olika restauranger.

Cirka pris för del i dubbelrum, halvpension, transfer och flyg t/r och dagliga yogaktiviteter och föreläsningar: 1190 kr

Föranmäl ditt intresse till Kia via mail så snart som möjligt:

info@kiasobodyinbalance.com