INFO-TRÄFF I LINKÖPING INFÖR YOGALÄRARUTBILDNING

VÄLKOMMEN till en info-träff där vi berättar om en ny yoga utbildning. Vi arbetar med en Hatha yoga som varierar i samband med de olika årstiderna.

Vi inleder med en presentation om vad Seasonal Yoga är för något och man får en större inblick hur utbildningsåret är upplagd. Efter presentationen har vi en yogaklass som harmonierar väl med trädets element – våren.  Under träffen kan du ställa frågor kring utbildningen. Du som vill deltaga för att bli yogalärare kan ansöka om medlemskap i Yoga Alliance efter godkänd kurs.  Vi som bjuder in till denna info träff är Kia Dock och Tina Hedrén som är huvudlärare under utbildningsåret.

I samband med infoträffen kan du göra din anmälan på plats. Det är få platser då vi endast arbetar med små grupper för bästa kvalitet. För att deltaga på detta event behöver du föranmäla dig via mail.

Vem passar denna utbildning för?
Du som vill ha en gedigen yogalärarutbildning (200 timmar med examinationer)
Du som vill fördjupa dig i din yoga för ditt eget välbefinnade
Du som redan är yogalärare och vill få inspiration och leda klasser efter årstiderna

Datum: 27 november
Klockan: 18.00-20.00
Plats: Skylten, Södra Oscarsgatan 3 A, Linköping
Anmälan: info@kiasbodyinbalance.com – Först till kvarn – Begränsat med antal platser
Pris: Ingen kostnad bara en investering i dig själv

Varmt välkommen!
Önskar Kia och Tina

1-årig utbildning i Seasonal Yoga

En Hathayoga lärarutbildning med fokus på dom olika årstiderna. Du utbildar dig under 2020-2021

Denna unika yogautbildning förenar människans natur med den vackra natur vi är en del utav. Yogan stärker kroppen, gör den rörligare och slappnar av sinnet. Under utbildningen kommer du att fördjupa dina kunskaper inom bland annat yogans historia, filosofi, anatomi, fysiologi, energisystem och näringslära. Du kommer också att få lära dig arbeta med Qigong och andra traditioner som bygger på begreppet energi. Denna utbildning ger dig verktyg att kunna arbeta med yoga för att möta olika människors behov.

Seasonal Yoga är en mjukt flödande Hathayoga (fysik yogaform) som dessutom anpassas till årstidernas skiftande energi. Under varje modul ökas din medvetenhet genom såväl praktik som teori. Utbildningen kommer att stärka dig som individ samt ge dig trygghet att kunna inspirera dina framtida elever till hälsa och välmående.

Yogautbildningen omfattar 200 timmar. Efter godkänd kurs kan du ansöka om en internationell certifiering genom Yoga Alliance.

Seasonal Yoga –  Flödande Hathayoga och Qigong i harmoni med årstiderna

Huvudlärare

Tina Hedrén – har en lång bakgrund med gymnastik, dans och fitness. Våren 1995 började hon aktivt träna yoga,Tina detta följdes av studier i London. Tina har en 4-årig Feldenkrais pedagogutbildning. Efter studier i Schweiz lär hon också ut pilates. Tina arbetar över hela världen och presenterar yoga, pilates och arbete med essentiella oljor. Genom sitt företag Movement Arts erbjuder hon ständigt nya utbildningar och retreats. Hon är medlem i Yoga Alliance och driver den internationella utbildningen Seasonal Yoga i Sverige. Sedan hösten 2016 samarbetar hon med Kias Body In Balance, Kia Dock och tillsammans driver dom denna omfattande utbildning. Tina förmedlar yogans filosofi och värdegrunder på ett mycket bra sätt och även hur man får en harmonisk rytm till livet genom att leva i samklang med årstiderna.

White Shot Small

Sue Woodd – bosatt utanför London och har arbetat inom den kompletterande medicinen de senaste 23 åren. Intresset för att sprida kunskap om hälsa startade hon genom en egen Shiatsuskola 1991. Hennes allmänutbildning inom området hälsa och träning omfattar utbildningar i bland annat Yoga, Pilates, Shiatsu, Tai Ji, Qi gong, Kraniosakral terapi och NLP. Sue är en oerhört uppskattad och anlitad lärare och föreläsare. Hon inspirerar såväl TV-tittare, radiolyssnare och instruktörer över hela världen. Många följer hennes träningsprogram och hälsotips genom hennes böcker och DVDs. Det stora intresset för yoga grundlades under många år i Indien.

Kia Dock

Kia Dock – bosatt i Norrköping där hon driver sin egen yogastudio, Kias Body In Balance. Kia är diplomerad Seasonal Hatha yogalärare, licensierad Viryayogalärare och E RYT 500 YACEP enligt The Yoga Alliance kriterier. Hon har en lång bakgrund inom gruppträning och fitness där hon har instruerat inom det mesta och i botten har hon även en hälsopedagog utbildning från Värmdö Folkhögskola där det bland annat ingår att vara diplomerad massör och hälsoprofilcoach. Kia brinner för att lära sig mer om hur den moderna yogan växer fram och hur den appliceras med den gamla uråldriga filosofin och går därför kontinuerligt på egna påbyggnadsutbildningar inom yoga, meditation och mindfulness. Kia är tidigare ägare av yogastudion Kias Body In Balance som hon drev i 6 år.

Kursdatum: Linköping, Skylten (nära centralstationen)

2020
6-9 feb                  Höstens modul
16-19 april          Vinterns modul
4-7 juni                Vårens  modul
27-30 aug             Försommarens modul
15-18 okt             Sommarens modul
3-6 dec                 Sensommarens modul

Examination: 30-31 januari 2021

Pris

Utbildningen kostar 33.000 kronor. Betalningen sker månadsvis med en avgift på 2.750 kronor. Vid betalning av hela kostnaden erhålls en rabatt  och då sker endast en inbetalning på 31.000 kronor i samband med kursstart. En anmälningsavgift på 5500 kr betalas in vid anmälan för att garantera din plats, avgiften betalas ej tillbaka.

Fråga gärna efter detaljerad kursplan!

Kursen hålls i Kias Body In Balance Studio på Kristinaplatsen 3, Norrköping (nära Söder Tull och centrum).
Kostnad tillkommer för kost och logi, vi tipsar om prisvärda alternativ. Sista anmälningsdag för kursstart 2020  är 31 december.

Anmälan

Vid anmälan meddela: Namn, födelsedatum, adress, telefon, epost adress, datum

Maila din anmälan till info@kiasbodyinbalance.com
Eller ring: 0709-594487
Eller skickas till:
Kias Body In Balance, Kia Dock

Genomfartsvägen 24

605 91 Norrköping