INFO-TRÄFF I NORRKÖPING OCH UPPSALA INFÖR YOGALÄRARUTBILDNING HÖSTEN 2018-2019

VÄLKOMMEN till en info-träff där vi berättar om en ny yoga utbildning. Vi arbetar med en Hatha yoga som varierar i samband med de olika årstiderna.

Vi inleder med en härlig flödande yogaklass som harmonierar väl med sommarens energi och går därefter igenom modulernas innehåll och syfte. Efter yogaklassen kan du ställa frågor kring utbildningen. Du som vill deltaga för att bli yogalärare kan ansöka om medlemskap i Yoga Alliance efter godkänd kurs. Vi bjuder på thé och snacks. Vi som bjuder in till denna info träff är Kia Dock som driver Kias Body In Balance och Tina Hedrén som är huvudlärare under utbildningsåret.

I samband med infoträffen kan du göra din anmälan på plats. Det är få platser då vi endast arbetar med små grupper för bästa kvalitet. För att deltaga på detta event behöver du föranmäla dig via mail.

Vem passar denna utbildning för?
Du som vill ha en gedigen yogalärarutbildning (200 timmar med examinationer)
Du som vill fördjupa dig i din yoga för ditt eget välbefinnade
Du som redan är yogalärare och vill få inspiration och leda klasser efter årstiderna

Fredag 31 Augusti
Klockan 16.00-18.00
Plats: Kias Body In Balance
Anmälan: info@kiasbodyinbalance.com – Först till kvarn – Begränsat med antal platser
Pris: Ingen kostnad bara en investering i dig själv

Måndag 13 Augusti samt 10 September
Klockan 19.00-21.00
Plats: Läbyvads Hembygdsgård (10 min utanför Uppsala city)
Anmälan: tina@seasonalyoga.se
Pris: ingen kostnad bara en investering i dig själv

Varmt välkommen!
Önskar Kia och Tina

 

1-årig utbildning i Seasonal Yoga

En Hathayoga lärarutbildning med fokus på dom olika årstiderna. Du utbildar dig under 2017-2018

Denna unika yogautbildning förenar människans natur med den vackra natur vi är en del utav. Yogan stärker kroppen, gör den rörligare och slappnar av sinnet. Under utbildningen kommer du att fördjupa dina kunskaper inom bland annat yogans historia, filosofi, anatomi, fysiologi, energisystem och näringslära. Du kommer också att få lära dig arbeta med Qigong och andra traditioner som bygger på begreppet energi. Denna utbildning ger dig verktyg att kunna arbeta med yoga för att möta olika människors behov.

Seasonal Yoga är en mjukt flödande Hathayoga (fysik yogaform) som dessutom anpassas till årstidernas skiftande energi. Under varje modul ökas din medvetenhet genom såväl praktik som teori. Utbildningen kommer att stärka dig som individ samt ge dig trygghet att kunna inspirera dina framtida elever till hälsa och välmående.

Yogautbildningen omfattar 200 timmar. Efter godkänd kurs kan du ansöka om en internationell certifiering genom Yoga Alliance.

Seasonal Yoga –  Flödande Hathayoga och Qigong i harmoni med årstiderna

Huvudlärare

 

Tina Hedrén – har en lång bakgrund med gymnastik, dans och fitness. Våren 1995 började hon aktivt träna yoga,Tina detta följdes av studier i London. Tina har en 4-årig Feldenkrais pedagogutbildning. Efter studier i Schweiz lär hon också ut pilates. Tina arbetar över hela världen och presenterar yoga, pilates och arbete med essentiella oljor. Genom sitt företag Movement Arts erbjuder hon ständigt nya utbildningar och retreats. Hon är medlem i Yoga Alliance och driver den internationella utbildningen Seasonal Yoga i Sverige. Sedan hösten 2016 samarbetar hon med Kias Body In Balance, Kia Dock och tillsammans driver dom denna omfattande utbildning. Tina förmedlar yogans filosofi och värdegrunder på ett mycket bra sätt och även hur man får en harmonisk rytm till livet genom att leva i samklang med årstiderna.

White Shot Small

Sue Woodd – bosatt utanför London och har arbetat inom den kompletterande medicinen de senaste 23 åren. Intresset för att sprida kunskap om hälsa startade hon genom en egen Shiatsuskola 1991. Hennes allmänutbildning inom området hälsa och träning omfattar utbildningar i bland annat Yoga, Pilates, Shiatsu, Tai Ji, Qi gong, Kraniosakral terapi och NLP. Sue är en oerhört uppskattad och anlitad lärare och föreläsare. Hon inspirerar såväl TV-tittare, radiolyssnare och instruktörer över hela världen. Många följer hennes träningsprogram och hälsotips genom hennes böcker och DVDs. Det stora intresset för yoga grundlades under många år i Indien.

Kia Dock

Kia Dock – bosatt i Norrköping där hon driver sin egen yogastudio, Kias Body In Balance. Kia är diplomerad Seasonal Hatha yogalärare, licensierad Viryayogalärare och E RYT 500 YACEP enligt The Yoga Alliance kriterier. Hon har en lång bakgrund inom gruppträning och fitness där hon har instruerat inom det mesta och i botten har hon även en hälsopedagog utbildning från Värmdö Folkhögskola där det bland annat ingår att vara diplomerad massör och hälsoprofilcoach. Kia brinner för att lära sig mer om hur den moderna yogan växer fram och hur den appliceras med den gamla uråldriga filosofin och går därför kontinuerligt på egna påbyggnadsutbildningar inom yoga, meditation och mindfulness. Yogastudion öppnades hösten 2013 och sedan dess kretsar hennes liv kring Kias passion, yoga!

Kursdatum: Kias Body In Balance Norrköping

2018
25-28 okt      Höstens modul
13-16 dec      Vinterns modul

2019
21-24 feb
      Vårens modul
18-21 april    Försommarens modul
13-16 juni      Sommarens modul
29-31 aug,1 sept Sensommarens modul
28-29 Sep      Examination

 

Kursdatum: Uppsala, Läby Österby (10 min från centrala Uppsala)

2018
4-7 okt                     Höstens modul
29-30 nov 1-2 dec Vinterns modul

2019
17-20 jan               Vårens modul
14-17 mars             Försommarens modul
16-19 maj                Sommarens modul
22-25 aug              Sensommarens modul
14-15 Sep               Examination

Pris

Utbildningen kostar 33.000 kronor. Betalningen sker månadsvis med en avgift på 2.750 kronor. Vid betalning av hela kostnaden erhålls en rabatt och då sker endast en inbetalning på 31.000 kronor i samband med kursstart. En anmälningsavgift på 5500 kr betalas in vid anmälan för att garantera din plats, avgiften betalas ej tillbaka.

Fråga gärna efter detaljerad kursplan!

Kursen hålls i Kias Body In Balance Studio på Kristinaplatsen 3, Norrköping (nära Söder Tull och centrum).
Kostnad tillkommer för kost och logi, vi tipsar om prisvärda alternativ. Sista anmälningsdag för kursstart 2018 är 20 september.

Anmälan

Vid anmälan meddela: Namn, födelsedatum, adress, telefon, epost adress, datum

Maila din anmälan till info@kiasbodyinbalance.com
Eller ring: 0709-594487
Eller skickas till:
Kias Body In Balance, Kia Dock

Genomfartsvägen 24

605 91 Norrköping