Vinterns yogaworkshop med Tina Hedrén och Kia Dock

 

Välkommen att yoga med oss i vinters tecken. Vi drar oss tillbaka, vänder oss inåt och har en lugn yoga som andas stillhet och reflektion. Under en av dagarna pratar inte eleverna med varandra utan det är bara yogalärarna som får prata. En nyttig dag då du tar dig tid att lyssna, reflektera och hitta stillheten inom dig. Under denna modul pratar vi om chakrasystemet, det endokrina systemet, stress och utbrändhet, skelettsystemet, sjunger mantran och mycket annat smått och gått. Är du sugen på att återhämta dig från tex stress, bara njuta av lugn och skön yoga, meditera och lära dig mer om dig själv och få verktyg att hantera stress i din vardag så är denna yogaworkshop något för dig.

När : Torsdag 13 december- 16 december

Tid: Torsdag 09.00-17.00, fredag och lördag 07.30-17.00 samt söndag 07.30-15.00

Pris: Hela vintermodulen 5500 kr. Du kan också deltaga på lördag och söndag eller enstaka dag. Pris per dag 1375 kr inklusive frukt och fika.

Boka din plats: https://kiasbodyinbalance.bokadirekt.se/

                                  Viryayoga workshop med Josephine Selander

 

 

 

HIPPOMANIA!!

Bäckenet är minst sagt en central del av kroppen, och de muskler som är kopplade till höfterna påverkar ryggen, stabilitet i kroppen och till och med andningen. Under den här kvällen utforskar vi hur du kan jobba med höfterna för att komma åt såväl stabilitet i bål, som att hitta tekniker för att slippa onödiga ryggsmärtor.

I viryayogans metodik jobbar vi med hälsosam och systematisk biomekanik som du kan applicera på all typ av yoga och som ger dig nya kunskaper om din kropp. Och som vanligt bjuds på tankeväckande filosofi!

Josephine Selander

Josephine (E-RYT 500 inom Yoga Alliance) är grundare till Nordiska Yogainstitutet, initiativtagare till Viryayoga och utbildar yogalärare i Sverige, Norge, Spanien och Indien. Hon har skrivit fem böcker om yoga, och har en masterexamen i idéhistoria med inriktning på den moderna yogans historia.

Josephine finns tillgänglig både innan och efter workshoppen om du har frågor kring Nordiska Yogainstitutets yogalärarutbildningar.

När : Onsdag 27/3

Tid: 17.00-19.30

Pris: 400 kr

Boka din plats : https://kiasbodyinbalance.bokadirekt.se/

 

 

 

                   Masterclass with Sue Wood 19th of April

 

An Early Summer Workshop – the sixth transformation, one so often forgotten, but what our modern approach to health and wellbeing depends upon knowing about.

We will explore Early summer which is about connection; the connection between

  • tissue/fascia that binds us together and how to work with it
  • the mind and body, learning to direct energy with breath and intention
  • meridians flows and the body’s circadian clock
  • breath and movement to manipulate prana
  • working with spirals to move and enhance vitality
  • the source of our energy and how to maintain it ,to reach our full potential
  • modern medical discoveries and our ancient healing systems

Sue Woodd – has been working in the field of Complementary Medicine for the past 27 years founding her own Shiatsu school 1991. Sue is an experienced teacher trained in Yoga, Pilates, Shiatsu, Tai Chi, Chi Kung and Cranial Sacral Therapy. Her interest for Yoga was founded during many years of work in India. She is E-RYT 500 and registered with Yoga Alliance.

 

When: Friday 19th of April at Kias Body In Balance Yogastudio

Time: 5-7.30 pm

Price: 450 kr

Book your spot at: info@kiasbodyinbalance.com or at: https://kiasbodyinbalance.bokadirekt.se/