Viryayoga – Nivå 1

Här yogar vi efter Viryayogans modulflöde i nivå 1 och lär oss grundtekniken inom andning, asanor (yogaställningar) och meditation. Du får en inblick i yogans historia och filosofi.
I grundkursen lägger vi fokus på kraft, energi och balans. Tempot är lite långsammare så att du på ett tryggt och bra sätt kan lära dig positionerna från grunden. Inga förkunskaper krävs, kom med ett öppet sinne och en portion nyfikenhet och gå på upptäcktsfärd i din egen kropp. Våga yoga!

Viryayoga – Nivå 1-2

Här tränar vi efter viryayogans modulflöde i nivå 1-2.
Du har gått på tidigare yogaklasser (tränat yoga minst 1 år) och vill nu fördjupa din teknik och utmana din styrka. Stor vikt läggs vid utförandet av teknik. Korrektioner utförs och du får mer hjälp att hitta in i dina asanor. Här lägger du grunden för nästa nivå, nivå 2. Rekommenderas att ha tränat på denna nivå i minst 1 år.

Viryayoga – Nivå 1-3

Denna kurs vänder sig till den vana yogautövaren och har tränat på nivå 1-2 tidigare i minst 1 år. Du jobbar vidare med din teknik och börjar att finjustera dina asanor. Vad händer om du ändrar händernas position eller ryggens placering? Du behöver en portion tålamod, mod och lust att experimentera med din egen kropp. Här lär du dig att lyssna mer på kroppens signaler och blir mer lyhörd för vad just du behöver. Du lägger mer vikt på händerna, utför skulderstående, brygga och mer avancerade balanser.